Searching For “Si Kuat Bebel @ herneenazir[dot]com”

Sempena bulan kelahiran tuan tanah kedaung pada bulan Mei ni, makanya saya mencari “Si Kuat Bebel” @ herneenazir[dot]com”. Contest simple dimple ni akan bermula pada 1 – 31 May 2011 @ 2359 hrs. Sorry lambat nak announce ya. “Si Kuat Bebel” ni berdasarkan berapa banyak komen kat blog picisan saya ni. So far, statistik menunjukkan nama2 kat bawah ni yang kuat bebel untuk bulan ni. 5 yang paling kuat membebel akan menerima hadiah dari saya. Hadiah apa? Misteri nusantara 😉 Tunggu je la hadiah yang tak seberapa dari saya sebagai menghargai readers blog ni 🙂 Insya’Allah pemenang nanti saya announce 1 June 2011 dan hadiah akan saya poskan sebelum saya meletop cuti panjang 😉 (padahal cutinya bulan 7 nanti..eksaited terlebih hehehe)

 

p/s: Komen le yang membina ya.. dan yang penting berkaitan dengan tajuk setiap entry saya tu. Selamat menjadi “SI KUAT BEBEL” 🙂

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!