Kek Batik Idaman Qalbu :) Thanks Kak Mira


Gambar ni dah perap berminggu2 lamanya. Kek Batik ni pun dah selamat jadi santapan. Mula asalnya menjengah blog Kak Mira. Bacalah entri dia masak2.. tup2 nampak bayang si kek batik ni. Terus dengan pantasnya email Kak Mira nak order Kek Batik. Dah lama rasanya tak makan. Dulu rajin  juga la nak buat, tapi sekarang kemalasan pulak.

Beberapa hari lepas tu, sampailah Kek Batik delivery dari tingkat 5 ke tingkat 6 hehehe. Thanks Kak Mira, bersusah payah pulak dia melayan kerenah pelanggan. Al kisahnya Kak Mira, tak nak pulak ambil duit. Kira bagi rasalah untuk pertama kali. Thanks sangat2.

Oh tidakkkkkkkkkkkkkk.. Ada orang nak mengecek. Jadi saya dengan rela hati bagilah dia merasa hehehe. Abaikan muka saya tu ya. Saya ikhlas sebenarnya bagi diorang merasa, saja je acting depan kamera ;p

Kesimpulannya, sedap kek batik buatan Kak Mira ni taklah terlalu manis sangat. Next time kalau kemalasan melanda lagi haruslah saya order je dengan Kak Mira si tokey kek :p Thanks ya kak.

©Hernee Nazir – Aeh.. tuan blog tetiba rajin updatelah 🙂

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!