Beraya Di Rumah Mak Anjang

..sambung lagi cerita beraya.. huwaaaa.. banyak lagi gambar nak cerita. Bila malam je kat rumah rasa malas betul nak online. Draft2 tapi tak publish.

Ni hari raya yang ke 6. Balik je beraya hari ni saya dah tumbang. Terus demam 2 hari maybe sebab terlebih makan kuih raya agaknya hehehe.

Layankan je la gambar2 beraya kat rumah Mak Anjang ni. Penat nak bercerita ;p





Makan tengahari ditaja oleh Mak Anjang & family. Thanks ya. Lepas tu meneruskan usaha berhari raya ke rumah Tok Busu dan Pakcik Mat tapi dah tak larat nak bergambar sebab temperature badan semakin meningkat.

©Hernee Nazir – Nak buat entri luahan perasaan.. tapi tak tahulah terluah ke tak ni.. dah tak sanggup dah nak simpan.. nasib baik ada yang faham.. thanks kepada yang faham itu 🙂

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!