Yeay! Jalan2 Naik Myvi Pink

Hari Ahad lepas, Princess d Myvi Pink kepunyaan Cik Ita datang ke rumah. Dia ajak teman hantar Angah dia yang nak balik KL ke Taman Sri Putri. Saya pun kesian tengok Ita yang belum mahir jalan Johor ni pun menemanlah 🙂 dan daptatlah merasmikan myvi pink ni walaupun tak mampu beli hehehe.

WUJ.. What U Jejoh!! ;p

Pandangan sisi..

Tuan myvi yang tengah menampal sticker “P”

Tuan myvi yang enggan mukanya disiarkan masa nak drve myvi pink.. 🙂

Tetiba dia redha kena snap dengan syarat saya tak cerita merepek meraban dalam blog. Ada Saya Kisah???? hehehehe~

Driver jemputan pun nak juga bergambar dengan myvi pink ni. Sedang membayangkan myvi ni kepunyaan saya. Oh, sweet nya dapat myvi kaler pink. Bertambah kawan cik pinky kan hehehe. Oh~ ini bukan ayat nak menggoda En. Nazir belikan myvi pink. No.. no.. nanti ada je yang salah faham. Saya masih bersyukur dengan kenderaan yang ada sekarang.

©Hernee Nazir – Sedang dalam mood kepelikan dengan perangai manusia.. amit2.. minta dijauhkan la dari berperangai macam tu.. rasa nak makan orang pun ada juga ni.. ada siapa2 yang rela untuk diMAKAN oleh saya??? ini serioussssss!!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!