Mencari Baju Baru Untuk Cik Pinky

Baju raya tuannya masih tak berbeli lagi, sibuk mencari baju untuk Cik Pinky hehehe. Dah terlanjur lalu depan All IT Store ni, saya pun menyinggah sekejap mencari beg berwarna pink. Tak nak warna lain nak pink juga. Ya, saya memang peminat pink!

Tengah konpius nak yang mana hehehe..

Akhirnya mata saya tersangkut pada yang ini. Bila minta pendapat En. Nazir, dia pun kata ok je. Suka.. suka.. 🙂

Yes! dah dapat pink idaman hati. Baju raya cik pinky dah ada, baju raya tuannya bila lagi?? hehehe

©Hernee Nazir – Hari ni tak berapa sihat.. bersin dah macam nak tercabut hidung dah ni huhuhu~

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!