Orang Suruh Try Baju Kat Fitting Room.. Bukan Suruh Bergambar Ye Cik Kak ;p

Sebagai seorang kakak yang tak sanggup tengok adik dia kecil hati, saya pun layankan saja ;p padahal saya pun 2 x 5 ngeee~

Ni last week masa temankan si Ayu nak membeli dan membelah kat Jusco. Belinya sehelai dua, tapi masuk fitting room berkali2 mencuba baju. Si Ayu ajak pulak bergambar dalam fitting room hehehe menggunakan hand phone saya yang 20 mega pixel ni ;p

Nasib baik tak kena tegur dengan promoter dan salesgirl yang ada kat situ. Masuk berkali2 lepas tu duduk dalam berjam2 hehehe tipu la berjam2 berminit2 je.

Stop dululah entah apa entri mengarut ni.

©Hernee Nazir – Sedang kepanasan makan durian.. entri makan durian nanti ye..tunggu En. Nazamengong upload sebab semua gambar dalam kamera dia..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!