Ulser.. Tolong..

[pic credit to: encik google]
Merana betullah. Ulser ada tiga tumbuh kat bibir ni. Nak makan pun tak selesa. Dah le asyik nak mengunyah je ni. Bila telanggar sikit, rasa berderai air mata keluar. Maybe kurang minum air tu yang berlonggok2 ulser tumbuh.

Petua yang saya tahu la kalau kena ulser, sapu dengan marjerin tempat yang kena tu. Tak pun sapu dengan bonjela yang sangat pedih rasanya tu. Ada tak petua2 yang lain?

©Hernee Nazir – Kalau kena ulser boleh dapat ambil medical leave tak? ;p

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!