Watermark.. Watermark.. :)

Tergoda dengan watermark di Viruspadu’s Blog, saya pun orderlah watermark untuk blog ini dan blog En. Nazir dari Eybizzonline semalam petang.
Watermark yang saya order seperti dalam gambar di atas tu. Cantik tak? Senang betul berurusan dengan Eya. Thanks ye Eya melayan customer yang banyak kerenah macam saya ni.
Kalau kawan2 nak cuba hasil kerja Eya, bolehlah menjengah blog Eybizzonline banyak lagi design2 yang menarik yang belum dicuba. Cara nak menepek watermark semua diajar di sana. Apa tunggu lagi? Cepat selagi stok masih ada :p

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!