Pink? Geli Jek


Saya adalah ‘Pink Lover’. Tapi bila saya cuba tukar blog jadi kaler pink, ada satu suara menyahut dari belakang.

“Pink? geli jek”

Saya terus batalkan niat nak menukar kaler pink.

Sebaliknya saya tukar kepada kaler kegemaran si beliau tu. Kaler hijau. Tapi si beliau belum sempat jengah blog ni lagi. Beliau tu sangat malas nak meng’update’ blog ni. Macam-macam alasan dia bagi. Takde idea la. Malu la. Saya pun pelik, beliau malu dengan siapa??? dan malu kerana apa???

Siapakah beliau itu????

Tak lain dan tak bukan, En. Nazir

Dushh..dushh.. ;p

post signature

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!