CPU Demam

Banyak entry yang beratur untuk saya update.. tapi rasa malas yang amat sebab CPU yang buat hal.. hari ni saya datang kerja.. sesampai di ofis saya on kan PC tapi PC tak nak hidup.. alahai.. kenapa pula PC ni mogok.. agaknya dia tak nak beralih tempat la.. PC pun tahu penat apa lagi tuan dia ni..hehehe~ sekarang IT Department pinjamkan saya lappy.. tapi still malas nak update panjang lebar.. malas nak transfer gambar-gambar kat lappy ni.. hari ni saya jalan-jalan di blog kawan-kawan saja.. ok kan? hehehe~ tapi kalau tiba-tiba ada semangat rajin saya update .. ;-p

[Nota Oren: Pejam celik pejam celik dah masuk bulan Jun.. cepatnya masa berlalu..]

post signature

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!