Tak Boleh View Blog

Dari pagi sampai lah ke petang saya tak dapat view blog saya ni.. apa sebabnya pun saya tak tahu.. bila saya view saja keluar lah pesanan khidmat masyarakat dari Microsoft Internet Explorer..entah-entah company ni dah block blog saya kot..huhuhu~kalau di block takkanlah saya boleh update..ye tak? isyhhh..confuse betullah..semalam masa meeting petang.. tiba-tiba boss saya tersebut “I tak nak datang ofis duduk bukak blog” ayat tu memang bukan ditujukan untuk saya..ditujukan untuk practical student di department kami.. tapi saya yang terasa.. hehehe~ berderau darah.. nampaknya boss saya bukanlah buta blog..

post signature

About Hernee Nazir 5506 Articles
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

13 Comments

  1. yang oi.. pagi tadi mmg benda ini lah yg terjadi! x tau kenapa.. tp i bukak dengan Mozilla, ok! so, sampai ke saat ini, i bukak blog pakai Mozilla.. hihi.. 🙂

  2. lor same kes dgn aku..bukak pakai IE problem tp pakai modzilla ok la…merajuk agaknye IE ni..huhu..

  3. same ahh.. ingt lg kes tenet nk kena block? smpai arini masih okies, tp teragak2 jugak nk update.. kah kah kah.. (org buat salah mmg camtu..)

  4. Zuhaini>>mmg smpai ari ni pn x ok..ni cpt klik kt comment..klau x bjanggut xleh reply comment..

    mrs redzuan>>sgt menusuk qalbu..hehe..org slh mmg cam tu..

    Mummy Dasy>>die x bg bdk practical tu tp aku yg kena tempias..hehehe

  5. neezareef>>mozilla xleh upload..IT block..kedek btl..

    @mien…mien>>hahaha..a'ah die majuk la..

    Umi Nawfal>>ape cite x jd kena block ke?

  6. Dida Rahman>>cheh makcik ni..aku x update 1 2 ari die dh kecoh aeh..yg die madang menyepi tu..ke mane ilang gaknye..hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*