Home » keMALASan melanda

Saya tak tahu lah kenapa..hari ni saya dah siap bawak semua cable..camera semua sudah saya masukkan dalam handbag.. tapi tahap kemalasan nak meng’upload’ dan meng’update’ sangat tinggi..sehingga ke petang saya tak buat apa-apa.. selalunya saya memang excited nak update..

Kalau nak dikatakan tak ada mood berblog.. tak mungkin juga.. blog dari pagi saya buka..oooopppsss..tapi tak lah mengadap blog dari pagi sampai ke petang.. itu melampau namanya..nanti kerja ke mana blog ke mana..

Dari tadi saya dah menghitung waktu..tak sabar nak balik..tadi saya ada sms En. Nazir.. saya ajak dia ke pasar malam.. tiba-tiba saya terasa ada ayam madu dan tongkeng ayam goreng lalu di tekak.. saya dah jangkit En. Nazir suka makan tongkeng ayam..hehehe~ lepas maghrib mungkin kami ke pasar malam.. beli apa yang patut saja.. Insya’Allah.. ;-p

post signature

Related Posts

10 thoughts on “keMALASan melanda

  1. uiks…bab gi pasar malam siti mmg suka….lag2 kalau tgok ikan dn sayur2 yg segar2….tapi ikan la ni mahal lah….mcm tak larat je nak beli……tongkeng?….i like it…….he he he he

  2. Mummy Dasy>>mlm td aku bli la rm3..seto'et je..skjap je mkn bdua dh abis..x smpat smpai umah..aku dh gile tongkeng la..ehehehe..

  3. siti>>a'ah ek ikan mhl..mkn ikn bilis je la..hehehe..siti suke tongkeng gak aeh..blh 1 team tongkeng ni..hehehe..hadoi lmbtnye nk tnggu paso mlm mnggu dpn..nak tongkeng..nak tongkeng..

  4. iuussshhh… best2 g pasar malam… dapat beli ayam goreng my peberet tu…. hajar klu ke pasar malam xsah klu tak beli ayam goreng…

  5. hajarus>>akak plak.. ayam madu + kue tiaw grg..ni dh tmbh en.tongkeng plak..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!