Permintaan saya

Saya nak cuba request untuk tak pergi training 24-26 ni..
saya nak pergi the next batch..
dari pagi plan nak jumpa boss..
tapi sampai la ni..tak dapat jumpa..

saya nak bagitau yg saya ada majlis penting..chewah~
harap dia faham dan bagi permission..

“Ok la Hernee..u can go 4 the next batch”

ni dialog yg saya harapkan..
lagi pun utk department saya..
saya lah yg akan nominate participant nya..
HR pun satu..suka hati je nominate orang..
inform lah dulu..tak tahu ke org dah ada plan..
memang dorang tak tahu pun kan~

cepatlah masuk ofis boss ku oi..
kecut perut pulak rasanya..hehehe~

nanti saya update..
adakah permintaan saya ni diterima..
tunggu ye~

post signature

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!