9297

24/02/2009
Isyhh..keta ni tiru no keta saya arrr…hehehe~ prasan!
Semalam lunch hour saya tak balik ke rumah..
Hujan rasa sangat malas..
So saya n the 1 n only geng makan.. Mint..
Juz gi tapaw makanan kat café jek..

Mase nak parking keta saya jumpe keta nie..
WJG 9297.. no keta ni same dengan no keta saya tau..
Keta saya JJD 9297..Tapi keta saya kecik n murah jek..
Mane la sesuai nak dibandingkan dengan keta ni..huhu~

Actually ade 2 lagi keta yang saya jumpe kat PTP ni..
Maksud saya yang nombornye sama dengan kereta saya..
Tapi tak sempat nak snap pix nye..next time saya cube..

Kalau uols nak tau..kereta idaman saya..
Dulu..kini dan selamanya ialah..

“Honda Jazz”
(kaler pink cantikkan??)

Sangat mengidam kereta ni..
Ade sesape nak bagi saya keta ni?
Sila angkat tangan..hehehe~

Share this nice post:

3 Comments

  • Mummy Dasy

    25/02/2009 at 8:42 am

    Huahuahua pink color xleh aku bayangkan klu ko bwak keta warna pink ….

  • Siti @ nurie

    25/02/2009 at 9:19 am

    siti pun dolu2 excitd nak beli honda jazz …tapi, mmdngkn la ni, gaji eden dah kecik, so, tak jadilah…he he he…

  • .:Hernee Nazir:.

    25/02/2009 at 10:01 am

    Mummy Dasy>> ni baby pink la..nti aku tunjuk gmbr..bukn pink terang benderang tu..huhu~ aku pn x sanggup..lg pun kalau de rezeki aku x tergamak nak tngok laki aku bwk keta pink..puiiihhh..goli den..hehehe~

    Siti>>tu la kalau kite xdpt beli suh ank2 kite beli nti dpt tumpang..tu pun klau dorang mmpu..hernee lg la blum thp mampu beli..mampu berangan yo la..ukur baju di badan sendiri..hehehe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: