Hati yg lega

02/02/2009
Pagi nie saya try call kwn saya Aien..
1st call die x jwb..emm..maybe tgh tido lg kot..
Jap pas tu saya dpt sms dari die..

“Kak, call balik”

Saya pun ape lg..trus je call die smule..
X sabar nak tau berite die..
Die dah besalin semalam upenye..01/02/09 @ 12:10am
Setelah bertarung nyawa selama 8hrs..
Akhirnye keluar lah baby girl..berat 2.4kg..
Actually due date die 28/02/09..terawal plak..
Baby dah x sabar nak tengok dunia..
Wahhh..excited saya nak tengok baby tu..

Sian Aien sampai demam²..baby pun same..
Dah jadi mama dah die..my turn? Tungguuu..hehehe~
Skang die still kat HSA n maybe today discharge kalau xde ape aral..
Baby tunggu ae..nanti Aunty Heni dtg tngok..hehehe~

emmm..lega hatiku~


Nota kaki: To Aien & Man.. congrats! Semoga menjadi papa n mama yg baik kepada baby korang tu.. (nama xtau lg) Jaga diri & baby elok²..wahhh..kurag sorg geng makan.. 🙂

Share this nice post:

4 Comments

  • ::Umi Sufira::

    02/02/2009 at 3:09 pm

    sipi2 jek sama ngan my birthday..=D

  • .:Hernee Nazir:.

    02/02/2009 at 3:36 pm

    Mimi>>a'ah baby nie ttp nk lahir bulan 2..hehehe

  • Mummy Dasy

    02/02/2009 at 3:59 pm

    BB tu xnak kuar akhir bulan ah c.long dia nak kuar awal

  • .:Hernee Nazir:.

    02/02/2009 at 9:05 pm

    Mummy Dasy>>tu la psl..hehehe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: