Eskrem²

06/01/2009


Nape saya snap pic kat atas tu?
Cam dah xde keje je kan.. :-p Kerana..sebabnye..because..
saya teruja tengok Uncle Magnolia yang lalu depan umah..
pas balik dar ofis last Saturday..saya dengar lagu Magnolia..
rase nye menjerit² lagu tu cari pelanggan..hehehe~
saya jengah tingkap..ohhhh..Uncle Magnolia dah lalu..
melepas ler..selalunye saya regular customer uncle nie..
saya mesti tunggu die lalu..ari Selasa n Sabtu..hehehe~
Uncle nie mmg dah kenal..mak cakap die ayah angkat saya..
ada² je kan..hehehe~ wat mase sekarang nie saya takut plak..
takut nak makan eskrem..benda sejuk² nie..nanti x psl² MC lagi..
tunggu la nanti dah ok bleh la jadi customer uncle semule..
of course I will buy “Astronaut” Magnolia..
n “Traffic Light” Nestle.. my favvy ice-cream..
eskrem murah jek.. tapi tekak saya rase nie la yang best..
cam budak² kecik lak ek..hehehe~

Share this nice post:

2 Comments

  • gee

    08/01/2009 at 5:42 pm

    ooo…kak long suke mkn aiskrim eik..huh..apek ni aku bengang btol la..asal smpai umah aku mesti aiskrim dah habis..xpon tinggl sisa2 je..mentang lah kami duk umah bawah..di anak tiri kan eik..hampeh tol..hahah

  • .:Hernee Nazir:.

    09/01/2009 at 11:38 am

    hehehe..tu la lain kali jd anak angkat uncle..hehehe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: