Kelengkapan Bayi.. Beli Baru Atau Pakai Semula Yang Lama?

Assalamualaikum.. Hai uolls.. gigih Ummi menaip sambil baring nak buat entri ni ekeke. Sekarang blog banyak update through phone je. Nak hadap PC memang tak larat nak duduk lama. Saja nak berbual santai tentang persediaan menyambut orang baru. Saja nak tanya korang, untuk kelengkapan bayi, korang beli baru 100% atau pakai semula kelengkapan bayi terdahulu…Continue reading Kelengkapan Bayi.. Beli Baru Atau Pakai Semula Yang Lama?

363 total views, 2 views today

Pregnancy | Persediaan Membasuh Pakaian Bayi Part 1

projek ahad ummi ilham. projek apa? projek membasuh baju2 baby abang ilham dan abang syakir. ni baju2, barut, kain bedung, mittens & booties arwah syakir yang sempat beli tapi tak sempat pakai. nampaknya insyaAllah akan jadi rezeki adik baby. memang Allah dah gerakkan hati ummi dan babah, tak nak excited sangat bershopping masa tu kan.…Continue reading Pregnancy | Persediaan Membasuh Pakaian Bayi Part 1