• Family's Activity,  Homeschooling,  Ilham Learning Phase

    Ilhams @ Iskarnival Sama-sama 2016, Puteri Harbour

    alhamdulillah Iskarnival ketiga dan terakhir untuk tahun ni yang sempat kami join. bulan 10 dan 11 memang pack gila kot jadual. ada jek aktiviti bila hujung minggu. macam yang diberitahu dalam entry lepas, selain nak cuci2 mata di Iskarnival Sama-sama, kami nak teman babah tengok gambar dia di ruang galeri IMKlik tu hehe. nak tengok resultnya, dan sepatutnya ada sesi penyampaian hadiah petang tu. jauh hoi parking. semalamnya dengar2 hujan lebat sampai banjir. sebelum menuju ke foyer Puteri Harbour kena melalui stage ni. diorang tengah buat sound check. lenggang kangkung tu ha dua beranak. jumpa pulak spongebob. apa lagi berebut abang ilham nak bergambar. nak bagi adik syamil bergambar juga…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: