Foods Review, Geng Jumaat

Friday’s Lunch – Seoul Garden Hot Pot Angsana Johor Bahru Mall

Assalamualaikum uolls.  Enam hari Ummi tak update blog. Come on Ummi wake up! Mood nak blog walking pun kelaut dalam. Ampun ya kekawan semua. Ada yang Ummi baca je tapi jari-jari runcing Ummi ni berat sangat nak taip komen. Ok lah, jom teruskan membebel. Kalau korang yang follow blog Ummi mesti korang tahu yang Ummi ni addicted jugalah dengan Korean…

Read More

1,086 total views, 3 views today

Info Sharing

Promosi Pra Ramadhan & Aidilfitri 2018 Angsana Johor Bahru Mall

Halloooo.. halooooo.. Assalamualaikum.. Saja nak bagitahu korang, masa Ummi Sundate dengan Babah, The Ilhams and Zara beberapa minggu lepas terkejut beruk juga tengok lat Angsana Mall dah start buat jualan hari raya uolls. Wahhhhhhhh.. berpinar mata Ummi nampak baju cantik-cantik.. Nahhhh cepat pergi cuci mata kot ada yang berkenan boleh buat baju raya. Ada butik The Haidar tau kot nak…

Read More

Anak Susuan Ummi, My Hero Kechik - Ilham Syahmi, My Hero Kechik - Ilham Syamil

Sundate with The Ilhams & Zara Safiyya

Cerita beberapa minggu lepas, weekend kami habiskan berlima dengan Zara Safiyya. Ummi ada urusan di Angasana Mall, sebelum tu makan-makan dulu di Seoul Garden favourite makan-makan place kami anak beranak. Nampak makcik sorang ni kemain stylo mylo lagi kan hehehe. Nak dating dengan Ummi Babah kemain berspec pink bagai. Sebenarnya dia dah tersalah date tu. Ummi nak ajak dia dating…

Read More

My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Abang Ilham at Soft Play 

Masa ronda-ronda Angsana, Abang Ilham nak ajak singgah Smart Kids Indoor Playground. Bila Ummi tengok harga sejam RM23 terus telan air liur kejap hahaha. Dua orang dah RM46, Babah kata tak payah la nanti kita cari playground lain. RM46 tu belanja Ummi makan lagi best hahaha. Naik level atas ronda-ronda jumpa Soft Play. Tengok harga setengah jam hanya RM5 untuk…

Read More