Ilham Syamil New Born Portraiture

hari ni nak share gambar2 new born portraiture muhammad ilham syamil. walaupun babah dah share kat FB dia, ummi tetap nak share kat blog kesayangan. babahnya part time photographer jadi anaknya harus redho jadi model sambilan babah ye πŸ˜‰ untung awak berdua. dulu ummi dan babah tak ada merasa macam ni hehe. lagi untung tak […]

Ilham Syahmi Portraiture

Projek babah 2 minggu lepas buat simple photoshoot untuk Hero Kechik kami Muhammad Ilham Syahmi πŸ™‚ Nanti Ilham dah besar boleh la tengok gambar2 dia time kecil hehehe. Ummi nak suruh babah framekan dan letak dalam bilik Ilham nanti πŸ™‚ Lokasi:Β Studio Rumah Manis Rumah, Pangsapuri Seri Mengkuang πŸ™‚ Model: Ilham Syahmi dan Ummi πŸ˜‰ Photographer: […]