My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Ilham Syahmi Turns 7! (14 July 2018)

Happy 7th years old my first born!
14 July 2018

MUHAMMAD ILHAM SYAHMI BIN MOHD NAZIR

Semoga Ilham dikurniakan kesihatan yang baik, dipanjangkan usia, jadi anak yang soleh  taat perintah Allah dan Rasul, penyejuk mata penenang hati Ummi dan Babah. Jadi anak dan abang yang baik dan bertanggungjawab.

Minta maaf Ummi tak sempat-sempat nak wish birthday Ilham kat blog. Selalunya teapat jam 12am 14/7 mesti dah terpacak entri birthday Ilham. Tahun ni memang tak on time. Blog Ummi pun hanyut kelaut dalam. Almaklumlah Ummi kesibukan dengan urusan duniawi. Kesian Ilham mengharapkan Ummi jemput kawan-kawan nak potong kek hehe. Kira holiday pergi Sabah tu one of your birthday present la ya walaupun Ilham kata tak haha. Ini Ummi top up lagi set alat tulis Angry Bird yang Ilham asyik merengek nak beli masa PTP Family Day 2018 dua hari lepas. Ilham tunggu je surprise birthday present dari Babah ya. Mesti Iham suka hehe. Nanti ada masa lapang kita pergi makan-makan anak beranak.

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

3 thoughts on “Ilham Syahmi Turns 7! (14 July 2018)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *