Bonanza RM3 Sushi King | July 2018

29/06/2018

20180622_135455

Assalamualaikum.. Salam Jumaat uolls. Jom ikut Ummi berhoraaaa horeaayyyyy!!! Bonanza Sushi King RM3 bakal muncul lagi bulan depan yeay! Siap sedialah korang nak serang Sushi King berdekatan korang ya hehe. Ehhh ni untuk peminat sushi je. Kalau tak minat tak payah tengok ekeke.

Ok Ummi senaraikan tarikh-tarikh keramat untuk korang set sesiap dalam kalendar kehidupan hehehe.

9 – 12 July 2018

Penang, Perlis, Perak, Johor, Negeri Sembilan, Kelantan & Sarawak

23 – 26 July 2018

Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Melaka, Kedah, Pahang, Terengganu & Sabah

Tapi kan.. Ummi ada peluang sehari je 9hb tu untuk serang Sushi King. Hari tu Ummi dah start annual leave. Haruskah Ummi hasut geng makan serang SK bersama? hehehe. Akan dipertimbangkan. Kalau tak Ummi melopong je la tengok diorang menjamu anak tekak makan sushi hehehe.

Ok uolls save the date!

Share this nice post:

4 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: