Bonanza RM3 Sushi King | July 2018

20180622_135455

Assalamualaikum.. Salam Jumaat uolls. Jom ikut Ummi berhoraaaa horeaayyyyy!!! Bonanza Sushi King RM3 bakal muncul lagi bulan depan yeay! Siap sedialah korang nak serang Sushi King berdekatan korang ya hehe. Ehhh ni untuk peminat sushi je. Kalau tak minat tak payah tengok ekeke.

Ok Ummi senaraikan tarikh-tarikh keramat untuk korang set sesiap dalam kalendar kehidupan hehehe.

9 – 12 July 2018

Penang, Perlis, Perak, Johor, Negeri Sembilan, Kelantan & Sarawak

23 – 26 July 2018

Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Melaka, Kedah, Pahang, Terengganu & Sabah

Tapi kan.. Ummi ada peluang sehari je 9hb tu untuk serang Sushi King. Hari tu Ummi dah start annual leave. Haruskah Ummi hasut geng makan serang SK bersama? hehehe. Akan dipertimbangkan. Kalau tak Ummi melopong je la tengok diorang menjamu anak tekak makan sushi hehehe.

Ok uolls save the date!

Share this nice post:

4 Replies to “Bonanza RM3 Sushi King | July 2018”

  1. Yehaaa ajomlah kita..nak pergi hari-hariii hahaha..
    Jangan kelessss :p

  2. jom!! balik dari event bro..hahaha.

  3. […] tak keluar makan dengan Geng Jumaat. Ehh.. korang jangan lupa ya save the date.. untuk ber”Bonanza RM3 Sushi King“. Kalau nak ajak Ummi sila book date 9 July 2018 ok! […]

Leave a Reply