Beraya Sambil Drive Thru ~ McDonald’s Durian Mcflurry

Assalamualaikum..

Lepas beraya ke rumah Ummi Aien dalam entri yang lepas, Ummi ajak Babah drive thru McDonald’s Bukit Pasir hehe. Tujuan utama semata-mata nak beli McDonald’s Durian Mcflurry ni. Kekonon Ummi takut kehabisan hahaha.

_DSC1241_1

Maka berdendang dondang Ummi menikmati McDonald’s Durian Mcflurry ni. Ya ampun rindu rasa dia tu. Ada orang tak suka, tapi Ummi suka je hehehe. Tekak ummi rasa sedap je. Kalau dah namanya ada kaitan dengan durian Ummi suka je hehe. Pilihan masing-masing kan. Sebenarnya Ummi beli 2, satu lagi untuk Babah. Tapi Babah tu makan macam tak berapa nak beriya kan Ummi pun tak nak la membazir hehe. Ummi la tolong habiskan.

Sebelum McDonald’s Durian Mcflurry sold out rasanya nak pekena sekali dua tiga kali lagi lah hehehe. Dengar-dengar Durian Mcflurry Party pun sedap ekeke. Haruslah ajak Babah drive thru nanti.

Share this nice post:

4 Replies to “Beraya Sambil Drive Thru ~ McDonald’s Durian Mcflurry”

  1. tak suka sebab vanilla banyak sangat 😛

    1. hehehe..tak suka eh..akak bedal jek 😜

  2. Ishhhh terus rasa nak gi beli harni huhuhuhu ….

  3. kalau tambah lagi durian dalam tu lagi sedap..bhahaha…oi..makan sejuk² memang best

Leave a Reply