Ramadhan Al-Mubarak

Ramadhan 2018 – Day 23

Asslamualaikum..

Menu berbuka puasa kami tiga beranak di hari ke 23. Ummi tumpang masak kat KFC R&R Gelang Patah je ekekeke. Puasa tahun ni banyak betul Ummi ponteng masak haisyhhhh.

Sebenarnya Ummi yang nak cuba makan KFC Nacho Cheezy Crunch ni. Nak juga rasa kan sebab tengok iklan gempak juga. Rupanya biasa-biasa je hehe. Sedap la krup krap tu tapi biasa je kot. Ke korang rasa luar biasa. Rasa bertambah sedap sedap ada cheese tu ha.

Inilah body guard Ummi makan KFC. Alhamdulillah. Balik tapau colonel burger untuk Babah buat sahur. Abang Ilham sahur lauk ayam red Ummi masak di subuh hari. Macam makan tengahari lauk awak ya Ilham. Lepas siap-siap makan segala, dua body guard teman Ummi shopping kat Watson, Taman Nusa Perintis 2. Kekonon saja nak tengok weekend sales  bagai tu, ehhh sekali terbeli pula hehe. Settled semua balik la rumah.

Share this nice post:
Tagged , ,

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

6 thoughts on “Ramadhan 2018 – Day 23

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *