Ramadhan 2018 – Day 23

Asslamualaikum..

Menu berbuka puasa kami tiga beranak di hari ke 23. Ummi tumpang masak kat KFC R&R Gelang Patah je ekekeke. Puasa tahun ni banyak betul Ummi ponteng masak haisyhhhh.

Sebenarnya Ummi yang nak cuba makan KFC Nacho Cheezy Crunch ni. Nak juga rasa kan sebab tengok iklan gempak juga. Rupanya biasa-biasa je hehe. Sedap la krup krap tu tapi biasa je kot. Ke korang rasa luar biasa. Rasa bertambah sedap sedap ada cheese tu ha.

Inilah body guard Ummi makan KFC. Alhamdulillah. Balik tapau colonel burger untuk Babah buat sahur. Abang Ilham sahur lauk ayam red Ummi masak di subuh hari. Macam makan tengahari lauk awak ya Ilham. Lepas siap-siap makan segala, dua body guard teman Ummi shopping kat Watson, Taman Nusa Perintis 2. Kekonon saja nak tengok weekend sales  bagai tu, ehhh sekali terbeli pula hehe. Settled semua balik la rumah.

Share this nice post:

6 Replies to “Ramadhan 2018 – Day 23”

  1. Patutlah semalam makeup bagai, ngupe soping kat watson hehehe
    Eh selera plak ye Ilham makan pepagi …

    1. oiii mekap tu pakai apa ada jek hahaha..bukan reti pun..nak suruh adik touch up dia xde pulak hahaha

  2. alamak, tercabarnya isi perut mama hihii

    1. hehehe sorry mama..

  3. Kemahin ayat terbeli tu ek…hahaha

    1. kahkahkah tak sengaja tu..

Leave a Reply