Team JDT Blogger di Buffet Citra Ala Bazar Pulai Spring Resort

Assalamualaikum semua..

_DSC8881

Sambung semula cerita Team JDT Blogger di Buffet Citra Ala Bazar Pulai Spring Resort yang lepas. Setiap kali ada event macam ni memang meriah la kami berkumpul menjalankan tugas masing-masing.

_DSC8882

Lokasinya di Pulai Pavilion, Pulai Spring Resort.

_DSC8886

Gleneagles Terrace Restaurant.

_DSC8896

Ummi orang pertama yang sampai, jadi laju la snap sana sini.

_DSC8907

Posing dengan Mama Maszull.

_DSC8944

_DSC8945

Nak juga posing depan main stage.

Jom tengok apa yang Ummi makan hehehe.

_DSC8995

Buah-buahan.

_DSC8992

Nasi arab dan Lamb Kuzi.. ini memang sedap uolls. Kalau korang ke sini you must try this menu ok.

_DSC8993

Ini semua Ummi campur lauk pauk yang ada dalam sepinggan. Labu sedap.. kailan sedap.. kambing gulai kawah dan syur goreng jawa dengan ikan bilis..

_DSC9010

Aneka kerabu.. sedap!

_DSC9006

Mee goreng mamak dan Penang Char Kway Teow ni memang panasss dari kuali. Sedap ya ampun.

_DSC9007

Laksa Johor..

_DSC9014

Murtabak not bad.. rangup..

_DSC9017

Sate ni korang boleh dapatkan di bahagian luar restoran.

_DSC9018

 Sup Merah Gearbox.. nyumssss.. kalau kat rumah licin tulang tu Ummi bersihkan hehe.

_DSC9019

Asam pedas ikan pari.. ini lagi satu must try menu kat sini tau. Asam pedas kat sini tip top.

_DSC8994

Pulut mangga pun sedap.

_DSC9011

Segala mak nenek puding dan kek Ummi cuba. Sedap!

Ok jom tengok geng-geng JDT Blogger yang hadir.

_DSC8949

Mar Mansor, Ummi Ilhams, Sis Lin, Eda, Aien dan Kak Mia.

_DSC9013

Blogger Sis Lin.

_DSC9024

Blogger Hernee Nazir.. ehhh Ummi la tu kahkahkah.

_DSC9025

Blogger Kim Tan.. Blogger Eda – Kisah Si Dairy

_DSC9026

Blogger Aien.. Blogger Mar Mansor dan Blogger Mia

_DSC9027

Blogger Sunah dan Blogger Uyul Rosli bersama parter masing-masing.

_DSC9028

Uyul, Mar, Ummi dan Mama Maszull.

_DSC9030

Bila semua dah berkumpul.

_DSC9041

_DSC9043

Riuh rendah hoiii makcik-makcik ni semua.

_DSC9034

_DSC9035

Thanks to Charlotte for inviting us. Kecil betul dunia, bual punya bual husband Charlotte one of the boss kat PTP and Team Manager Ummi bersukan hehehe. TQ so much gorgeous mommy.

_DSC9038

Last but not least, marilah kita bergambar kenang-kenangan bersama Charlotte dan kesemua JDT Blogger yang menghadiri majlis preview buffet Ramadhan di Pulai Spring Resort ni.

Harga Biasa Buffet Ramadhan Pulai Spring Resort

RM108 (dewasa) RM54 (kanak-kanak) – pembelian 9 orang dewasa, PERCUMA 1 seorang

Minggu Pertama Ramadhan (19 – 25 Mei 2018)
RM85 (dewasa) RM43 (kanak-kanak)
** Jimat RM23 seorang

Pra pembelian voucher (1 April – 10 Mei 2018)
RM90 (dewasa) RM45 (kanak-kanak)
** Jimat RM18 seorang

– Surau disediakan
– Parking PERCUMA

* Sila ambil perhatian bahawa semua menu adalah tertakluk kepada perubahan. Menu akan bertukar setiap hari
* Semua harga termasuk GST

Untuk tempahan, sila hubungi +607 521 2121 atau WhatsApp di +6017 745 5776 (Cik Nadia dari Jabatan F & B)
atau
e-mel: enquiry@pulaisprings.com

Korang yang nak berbuka puasa di sini boleh baca review Ummi di link di bawah ya:

Ramadhan Buffet 2018 | “Buffet Citra Ala Bazar” Pulai Spring Resort

Share this nice post:

2 Replies to “Team JDT Blogger di Buffet Citra Ala Bazar Pulai Spring Resort”

  1. Uiii lapar trus. Teringat asam pedas dia, kambing dia..sedapnyaaa uiii

    1. hahahaha jejomsss sis ekekeke

Leave a Reply