YOUTH Look Younger Longer Roadshow – 6 Feb 2018

Tengok geng-geng Shaklee duk share pasal YOUTH Skin Care Shaklee ni rasa tak sabar betul nak mencuba.. bertambah-tambah tak sabar nak join Youth Roadshow malam ni dengan mami salwa.

Join roadshow ni Ummi dapat RM20 voucher untuk pembelian set Youth yang bakal dilancarkan bulan Mac 2018.. korang yang nak pre-order boleh contact Ummi ya.. Jom kita “Look Younger Longer” dengan Youth Skin Care.. details pasal produk ni Ummi akan share di blog ya.. stay tuned!! 😉😉

📲 Hernee | 014-6106331

YOUTH SKIN CARE diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi. Ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.

#youth #youthshaklee #youthroadshow #shakleehjohorbahru#grandparagonhotel #shaklee #shakleemalaysia#shakleeindependentdistributor #sayajualshaklee #skincare #bloggerjohor#jdtblogger #herneenazirdotcom

Share this nice post:

2 Replies to “YOUTH Look Younger Longer Roadshow – 6 Feb 2018”

  1. nampaknya umi makin cantik berseri la lepas ni kan…

    1. woowwww auwwwwmmm ececehhhh

Leave a Reply