Geng Jumaat

Friday’s Lunch at Marry Brown Forest City

Cerita Friday’s Lunch minggu lepas. Minggu ni Ummi tak keluar sebab malas dan mengantuk serta penat. Dah kekurangan idea nak makan kat mana, jadi kami terus tuju ke Forest City walaupun ada dua je pilihan tempat makan untuk kami sama ada Papa Rich atau marry Brown.

 

20171027_132806

 

Akhirnya kami pilih Marry Brown.

20171027_125319

 

Minggu ni makan bertiga je, Cik Noni ke KL dating hahaha.

 

20171027_125230

 

Ummi makan set ayam. Tak tahulah nama set ni, yang penting Ayam Epik ni sedap dan boleh tahan pedasnya.

20171027_125240

 

Oleh kerana Ummi lapar menggigil jadi Ummi ketamakkan lalu membeli 1 set chicken nugget hahaha. Macamana lah tak gemsssss. Kak Leen pun makan set yang sama tak silapnya. CUma Eqa je makan Nasi Marry Brown. Sedap kata beliau hahaha.

Lepas makan kami meronda-ronda di Kio Da hahaha. Next entry lah Ummi cerita ya. So korang yang ke Forest City, kalau tetiba anak lapar nak makan, bolehlah berkunjung ke Marry Brown di ground floor ya. Okbai!

Share this nice post:

Comments

comments

4 thoughts on “Friday’s Lunch at Marry Brown Forest City

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *