Menu of The Day – Nasi Lemak Kak Ila

Hai korang.

Dah lunch ke belum tu? Dah pukul 3pm dah ni berkeriuk perut kalau tak lunch lagi hehe.

Hari ni Ummi tak masak untuk lunch. Semalam dah siap-siap order nasi lemak dari Kak Ila jiran setaman.

Ya ampun sedap sangat nasinya, sambal udangnya. Udang tu fresh from the sea gitu. Nasi cukup rasa lemaknya. Sambal udang memang rasa air tangan mak-mak sangat hehe. Kuantiti nasi sebungkus tu memang kus semangat banyaknya. Harga sebungkus ni cuma RM5 je.

Korang yang tinggal area Desa Paya Mengkuang dan kawasan berhampiran bolehlah cuba kalau rasa malas nak masak order je dengan Kak Ila. Dijamin puas hati.

Boleh whatsapp 》Kak Ila | 018- 7751673

Share this nice post:

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: