Souvenir Dari Orang Besut

31/07/2017

Sampai office tetiba ada cik itik gembo-gembo warna pink ni terponggok atas meja. Eh tanjat gegirl tau. Eh chuppp tu itik ke? Itik ada sesungut ke? Maaflah makcik tak berapa nak tengok kartun comel-comel ni. Anak makcik tengok kartun lain ekeke.

P_20170731_084054_DF-01.jpeg

Comel tau sebab warna pink kegemaran Ummi ekeke. Rupanya ni souvenir dari orang Besut yang akan meninggalkan PTP esok uhuk-uhuk. Hilang geng makan akan selama 6 bulan kat sini. Thanks eh Ira. Semoga dipermudahkan urusan konvo dan perjuangan mencari kerja nanti.

P_20170731_090248_DF-01.jpeg

Itik gembo-gembo tu ada kawan tau. Dia datang tingkat 6 ni bukan sekor je. Rupanya 3 serangkai. Sekor Mr. Bee untuk Om Wan sekor lagi Lady Bird untuk Yap. Nanti kalau kitorang rindu Ira kitorang tenung je lah souvenir ni hehehe. Ok esok kita makan free sempena farewell budak-budak internship Marine Service Department ya. Start malam ni Ummi tahan lapar ekeke.

Share this nice post:

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: