The Hiew In The House

Tengah menghadap PC di petang Ahad, tetiba dengar suara beri salam. Hmmm.. macam dah boleh agak dah suara ni. Cepat-cepat lari turun bawah. Sah The Hiew datang hehehe. Anak angkat Ummi Long dah sampai yeay!


P_20170423_170143_vHDR_On

Inilah dia, Dhani Aqasha Hiew datang jalan kaki dari rumah nenek dia. Kena kerah bergambar hehehe.

P_20170423_170125_BF

Gambar dengan Ummi Long pulak. Syamil tu muka sedih, meraung takut Abang Kasha nak dukung dia, Dah lama tak jumpa tu yang malu kucing.

P_20170423_170205_vHDR_On

Itu sebelah kiri adik kepada Abang Kasha, Rayqal Aqasha Hiew. Diorang ni mixed blooded hehe. Kasha banyak ikut belah Daddy. Rayqal sebiji sebijon Mommy hehehe.

P_20170423_181819_BF

Ni la Mommy diorang, Mommy Cdot.hehehe. Dulu dia aktif blogging sekarang url blog dia pun macam dah kena hacked jek. Teruslah dia menyepi hahaha. Kalau kami ke KL, rumah dorang la selalu jadi tempat persinggahan. Sempatlah jamu sosej dan chicken tempura. Berbual pun tak puas dia dah nak balik. Esok pagi dorang dah nak balik KL. Insha Allah jumpa lagi la masa raya nanti ya. Semoga selamat perjalan balik esok. Dapat berjejak kasihan sekejap pun jadilah hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “The Hiew In The House

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *