Belanja Barang Dapur di Mydin Bazaar Anjung Iskandar Puteri

24/04/2017

Cerita Ahad lepas.
Settled hantar saudara kami di Terminal Feri Puteri Harbour, kami terus ke Mydin belanja barang dapur. Sejak ada Mydin ni memang barang-barang dapur kami beli di sini je. Biasanya awal-awal right after gaji la dah belanja ni terbabas pula sebab stok kat rumah masih ada lagi.

P_20170416_140814

Budak kecil ni senang je masuk dalam troli Ummi is malas nak sarung SSC hahaha.

P_20170416_140826

Keperluan biasa yang memang dibeli secara rutin. Kadang-kadang belanja bertambah sikit bila Ummi mengada nak beli coklatlah apa lah hahaha.

P_20170416_141123

Sambil menunggu turn.

P_20170416_141138

Dapat pula kaunter yang dijaga oleh wife sepupu Babah, maka sempatlah berbual bertanya khabar dengan Kak Su.

P_20170416_141206

P_20170416_141214

P_20170416_141216

 Tak apa budak ni steady je walau turn lambat. 

P_20170416_141746_BF

P_20170416_141818_BF

Masuk kereta ajak dia bergambar. Amboiii terus menyengih gitu sekali.

P_20170416_141842_BF

Bila Babah masuk je ajak bergambar lagi dia dah tak nak. Dah tak ada mood.

P_20170416_144616_BF

Lepas balik dari Mydin terua ambil abang balik sekolah. Dia tengah syok tidur dengan kawan-kawan. Sekali kantoi daaaaa Ummi pergi Mydin tak ajak dia haha. Awak sekolah tak payah ikut ya hehe.

Korang belanja barang dapur kat mana? Jom share 😉

Share this nice post:

6 Comments

  • mia liana

    25/04/2017 at 11:08 am

    wahhh. sakan shopping tu…

    1. Hernee Nazir

      25/04/2017 at 12:10 pm

      hahaha..belanja biasa je tu kak..

  • kisahsidairy

    25/04/2017 at 1:10 pm

    selalu pergi maslee je..kadang2 econsave,kadang2 jugak tesco..mana yang buat promotion la
    ~ Kisahsidairy~

    1. Hernee Nazir

      25/04/2017 at 7:27 pm

      hahaha..aku setia no dgn mydin..hahaha

  • maszull

    26/04/2017 at 8:40 am

    assalamualaikum hernee….wah !! soping kat Mydin…barang kat sini mmg murah harganya…mama pun kekadang bila antar anak kerja mesti singgah ke sini…. cian nyer abg ilham x dpt ikut yer….

    1. Hernee Nazir

      27/04/2017 at 10:31 pm

      waalaikumussalam mama.. murah kan lagi pun dekat hahaha

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: