Belanja Barang Dapur di Mydin Bazaar Anjung Iskandar Puteri

Cerita Ahad lepas.
Settled hantar saudara kami di Terminal Feri Puteri Harbour, kami terus ke Mydin belanja barang dapur. Sejak ada Mydin ni memang barang-barang dapur kami beli di sini je. Biasanya awal-awal right after gaji la dah belanja ni terbabas pula sebab stok kat rumah masih ada lagi.

P_20170416_140814

Budak kecil ni senang je masuk dalam troli Ummi is malas nak sarung SSC hahaha.

P_20170416_140826

Keperluan biasa yang memang dibeli secara rutin. Kadang-kadang belanja bertambah sikit bila Ummi mengada nak beli coklatlah apa lah hahaha.

P_20170416_141123

Sambil menunggu turn.

P_20170416_141138

Dapat pula kaunter yang dijaga oleh wife sepupu Babah, maka sempatlah berbual bertanya khabar dengan Kak Su.

P_20170416_141206

P_20170416_141214

P_20170416_141216

 Tak apa budak ni steady je walau turn lambat. 

P_20170416_141746_BF

P_20170416_141818_BF

Masuk kereta ajak dia bergambar. Amboiii terus menyengih gitu sekali.

P_20170416_141842_BF

Bila Babah masuk je ajak bergambar lagi dia dah tak nak. Dah tak ada mood.

P_20170416_144616_BF

Lepas balik dari Mydin terua ambil abang balik sekolah. Dia tengah syok tidur dengan kawan-kawan. Sekali kantoi daaaaa Ummi pergi Mydin tak ajak dia haha. Awak sekolah tak payah ikut ya hehe.

Korang belanja barang dapur kat mana? Jom share 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Belanja Barang Dapur di Mydin Bazaar Anjung Iskandar Puteri

  1. assalamualaikum hernee….wah !! soping kat Mydin…barang kat sini mmg murah harganya…mama pun kekadang bila antar anak kerja mesti singgah ke sini…. cian nyer abg ilham x dpt ikut yer….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *