Friday’s Lunch–Kenny Rogers Roasters, AEON Bukit Indah

Hari ni makan berdua IRa je geng Jumaat busy sesangat sentap i haha. Fikir-fikir macam nak cari kasut kat Vincci jadi ajak la Ira ke AEON Bukit Indah hehehe.

P_20170421_124505_BF

Gambar ni di snap dengan tujuan untuk menjeleskan geng jumaat kahkahkah. Mula-mula plan nak makan di Secret Recipe sebab dah terbayang-bayang kuah tomyum kung lalu tekak. Sekejap-sekejap terbayang kuah tomyam johnnys hahaha. Sekali sampai je depan Secret Recipe macam penuh orang, konfem lambat.

P_20170421_131445

Teruslah tukar venue, kita ke Kenny Rogers Roasters yeay. Menu pilihan macam biasalah Quarter Meal dengan 3 side dishes.

P_20170421_131748

Ira pilih muffin vanilla, Ummi muffin pisang. Tapi dua-dua kami tak makan, bungkus bagi pakcik dua orang kat office.

P_20170421_131823

yang rupanya menarik tertarik tu Chocolate Ice Blended Ummi lah. Ira minum Ice Lemon Tea.

P_20170421_132106_BF

Sebelum masing-masing menghadapa makanan sendiri, meh kita bergambar.

P_20170421_132123

Ini pinggan Ummi. Kenny Quarter Meal set, bersama coleslaw, mashed potato and mix vege.

P_20170421_132145

Ok zoom in sikit hehehe. Tetiba lapar semula lah hahaha. Kalau Ummi makan kat KRR ni konfem request bahagian peha yang ada tight. Kalau yang kepak ada daging tebal tu rasa tersekat nak telan daging tu haha. Lepas makan barulah kami ke Vincci. Sambung next entri hehehe.

Ok nak share Ummi pernah cuba dua kali masak ayam panggang ala Kenny Rogers tau. Boleh refer link di bawah.

Ayam Panggang Ala Kenny Rogers Versi Hernee Nazir 😉
DDHN | Ayam Panggang Ala Kenny Rogers

Share this nice post:

Comments

comments

3 thoughts on “Friday’s Lunch–Kenny Rogers Roasters, AEON Bukit Indah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *