Giveaway March by herneenazir.com

GIVEAWAY MARCH HERNEENAZIRDOTCOM

Giveaway pertama untuk tahun 2017 dari herneenazir.com. Dijemput kawan-kawan blogger untuk join giveaway saya. Jangan malu-malu jangan segan-segan. Saya dengan berbesar hati ingin memberikan 5 hadiah untuk 5 orang pemenang bertuah.

Hadiah menarik:
1 x Supermom Planner 2017 (Ada 2 muka surat #doodlebyherneenazir yang boleh diwarnakan)
1 x Supermom Personal Notebook
3 x Topup RM10

Syarat-syarat sah penyertaan:

1. Follow blog herneenazir.com (senaraikan di bloglist anda)
2. Like Fanpage herneenazir.com
3. Follow https://www.instagram.com/herneenazir/
4. Add To Circle Google+ Hernee Nazir
5. Buat entri bertajuk Giveaway March by herneenazir.com, copy banner dan backlink ke entri ini.
6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen di entri ini.
7. Giveaway akan bermula pada 15 Mac sehingga 26 Mac 2017 jam 11.59 malam.

Saya akan pilih pemenang melalui random.org Keputusan pemenang akan saya diumumkan pada 27 Mac 2017.

SENARAI NAMA PESERTA GIVEAWAY BY HERNEENAZIR.COM

Share this nice post:

93 Replies to “Giveaway March by herneenazir.com”

    1. tq for your support uyul..

    1. thanks join mama

  1. Ana join

    bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/03/giveaway-march-by-herneenazircom.html?m=1

    1. tq for ur support ana..

    1. tq shikin..good luck..

    1. tq kakak manisssss.. πŸ˜‰

    1. terima kasih cik adik nona manis..

    1. wowww…terima kasih buk eda..hehehe

    1. ok nadia..tq ya support..

  2. SAYA JOIN..
    http://sofiyahasya.blogspot.my/2017/03/giveaway-march-by-herneenazircom.html

    TAPI NAK FOLLOW BLOG TAK JUMPA BUTTON NAK TEKAN…HUWAA…

    1. thanks hamdiana.. nanti check list peserta ya..

    1. thanks encik azman..

  3. […] korang, boleh check di sini ya senarai peserta untuk GIVEAWAY MARCH BY HERNENAZIR.COM. List will be updated from time to time. Thanks for your […]

    1. tq dilah..nanti akak update list ya..

    1. ok uni.. nanti check list ya

    1. tq mar..nanti akak update list..

    1. ok cik renex..tq ya..nanti saya update list..

    1. tq join wawa.. nanti akak update list ya..

    1. tq for your support miss banu.. nanti check senarai peserta ya..

    1. tq for ur support lady Dtash.. nanti check senarai peserta ya..

    1. tq for ur support Hazrina.. check senarai peserta ya..

    1. ok saya terlepas pandang yang ni..saya ingt awak komen 2 kali hehe..ok dah masukkan

    1. tq tengku butang.. nanti check list peserta ya..

    1. tq farhana..nanti saya update list ya..

    1. tq lea..nanti check list peserta ya..

    1. tq for joining..nanti saya update list ye..

    1. ok farah nanti saya update list..

    1. tq shafyqah..nanti akak update list

  4. Haii..hernee.. faizah da join πŸ˜‰

    ://faizzahamir.blogspot.my/2017/03/giveaway-march-by-herneenazirdotcom.html?m=1

    1. ok faizah..tq..nanti akak update list..

  5. Haii hernee.. faizah da join πŸ˜‰

    ://faizzahamir.blogspot.my/2017/03/giveaway-march-by-herneenazirdotcom.html?m=1

    1. tq princess serra..nanti check list ye..

    1. ok mrs pip..tq ye..

    1. tq syakirah for ur support.

    1. tq ye syanissa.. πŸ™‚

    1. tq for your support Q..

  6. Assalamualaikum. Semoga berjaya kepada yang join dan enjoy it. πŸ™‚ Singgah melawat sini https://dindamaisarra.blogspot.my/

    1. waalaikumussalam..jom lah join sekali hehehe

    1. tq hani.. nanti check list ya..

    1. tq bonde.. nanti check list ya..

  7. […] join GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM sekali […]

    1. tq for ur support mieza..nanti saya update list ya

    1. tq ya ita..nanti check list

  8. Assalamualaikum..
    sha joint
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/03/giveaway-march-by-herneenazircom.html
    yang lain sume dah follow tapi yg blog tu tak boleh.. Dia keluar macam nie “It doesn’t look like you have been invited to read this blog.”

    1. waalaikumussalam.. tq ye join.. nanti check list..ooo itu blogspot saya privatekan..awak bubuh link blog http://herneenazir.com

    1. ok airi..tq nanti akak update list ya..

    1. tq ya..nanti akak update list..

  9. […] celik.. pejam celik hari ni dah last day GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM. Sempat lagi ada 9 jam lagi kalau uolls nak join ya. Untuk yang dah join tapi saya tak update lagi […]

  10. […] semua peserta GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM saya terpaksa tangguhkan keputusan semalam kerana saya menjaga anak di hospital. Bagi nama yang […]

  11. […] masanya Ummi Ilhams mengumumkan PEMENANG GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM. […]

  12. wah kak herne buat giveaway laaaa hehe

    1. hehehe dah tamat pun neeza..

Leave a Reply