Last Day.. Giveaway March by herneenazir.com

Pejam celik.. pejam celik hari ni dah last day GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM. Sempat lagi ada 9 jam lagi kalau uolls nak join ya. Untuk yang dah join tapi saya tak update lagi list jangan risau saya tetap kira penyertaan uolls. 
Kalau saya tak sempat announce winner esok harap uolls tak kisah ya. Almaklumlah anak masih di hospital ni. Tak pasti bila boleh discharge. Saya akan announce winner secepat mungkin nanti. Harap memahami.

Boleh check senarai peserta di link di bawah ya.

SENARAI NAMA PESERTA GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM

Share this nice post:

8 Replies to “Last Day.. Giveaway March by herneenazir.com”

  1. harap harap ada rezekilah kat giveaway ni 😀

    1. mudah2an ada rezeki awak ya..

    1. tq nona..akak dah join gak cik jaja tu

  2. assalamualaikum hernee…done join n semoga ada luck nanti…:)
    ** Mama Maszull

    1. waalaikumussalam mama..tq support ya..

  3. dah join..dah join..

Leave a Reply