Mudahnya Sampul Buku Anak Dengan “Self-Adhesive Book Cover”

24/01/2017

cerita ummi menyampul buku sekolah abang ilham. dari tahun lepas memang beli “Self-Adhesive Book Cover” ni. tengok mak2 kat FB duk share jadi masa tu first time anak masuk sekolah, follow la idea2 mak2 lain. memang mudah dengan pembalut buku, transparent/ lutsinar, kalis air, mudah dan praktikal serta menjimatkan masa.

ni sebelum buku2 dibalut. tangan budak cenonit tu sibuk je nak kacau tau. gigit kang baru tahu hehe.

taraaaaa dah siap balut dah. ni tadi cikgu baru bagitau ada 13 buah buku teks baru sampai. malam ni ummi kena berkerja keras menyampul lagi buku abang ilham nampaknya.

harap2 babah boleh layan assistant2 kecil tu supaya tak ganggu kerja2 membakut ummi ya. korang nak mudah beli je pembalut buku ni tau. ??

Share this nice post:

2 Comments

  • Dilah

    29/12/2017 at 5:24 pm

    Kak H, bape harga nya ni? last year kawan ada bgtau jugak tp kita xde jumpa lagi..

  • Sesi Menyampul Buku Abang Ilham – herneenazir.com

    10/01/2018 at 3:01 pm

    […] Untuk buku teks dan buku aktiviti macam biasa Ummi sampul dengan “Beready Self-Adhesive Book Cover”. Mudah dan menjimatkan masa. Cerita menyampul tahun lepas boleh baca kat SINI. […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: