Blogging Challenge

31 Days Challenge by JDT Blogger–Day 20

kundasang

[credit picture: asiarediscovery.com]

selamat pagi uolls.
dah breakfast ke? hari ni ummi ilham breakfast kuhi keria gula melaka dan onde2 buah melaka. tema pagi ni melaka agaknya hahaha.

ok cabaran hari ke 20, “Tempat Yang Ingin Di Lawati”. selain dari tempat impian ummi ilhams iaitu ke South Korea, ummi juga teringin ke Kundasang, Sabah dengan suami dan anak2. insha Allah cukup duit tabung travel tahun ni kami nak ke Kundasang.

tengok kawan2 post gambar ke sana macam syok sangat rasanya. terus plan dengan babah. so lepas ke bandung, next kami akan bercuti ke Kundasang insha Allah. selagi tabung tak cukup bajet belum boleh pergi ya hehehe. harap2 impian nak ke sana dipermudahkan. macam biasa, ummi akan siap2 buat itinerary sendiri ke sana. sumber rujukan mestilah dari blog2 kawan2 semua hehehe.

korang teringin nak ke mana? jom share.

keep on supporting #jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *