#Raya2016 | Marhaban KRT Desa Paya Mengkuang Di Rumah Tok Ayah

25/07/2016

marhaban lagi..tapi kali ni di rumah tok ayah.
ehhh rumah tok ayah yang ummi ilhams sibuk tu kenapa?
haruslah sibuk sebab nak tumpang dinner sekali ekekekeke.
sebelum babah pergi kerja siap2 makan kat rumah tok ayah.
menu anak beranak.. udang masak lemak nenas, kobis goreng,
menu tetamu marhaban, mee bandung udang galah, laksa penang, satay.
apa lagi eh banyak juga makanan, kole kacang, egg tart, cream puff.

lepas isyak rombongan marhaban pun sampai.

20160718_211656

20160718_211755

20160718_211943

20160718_211703

20160718_211710

lepas siap marhaban, apa lagi..
makan timeeeeeeeee.. Winking smile

20160718_212600

20160718_212742

tengok ni.
budak kuat berangan posing gedik.

IMG_20160718_195831

IMG_20160718_200440

mak wee fefeeling dah anak dara sangat la tu.
ilham buat hal sendiri.. ada aqil jadi terjerit pekik la main kat dalam bilik.
syamil macam biasalah nak berkepit jek. tapi ada masa lepas bebas gak keluar masuk.

dalam pukul 11pm lebih kami balik rumah tiga beranak.
mata ummi dah berat hoiii.
esok nak kerja kang terbabas kang.
tq nenek n tok ayah kami tumpang makan anak beranak hehe.

Share this nice post:

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: