Anything About Me, Life, My Hero Syurga - Ilham Syakir

Kisah Kami Di Majalah Ibu & Anak Keluaran Januari 2014

eceeeeeeeeeeehhhhh.. bajet awak retis ye ummi ilham???   thanks to fiza.. kawan blogger yang tak pernah pun saya jumpa.. tapi saya follow cerita dia dari blog.. http://akusukapurple.blogspot.com/ dah lama gila kot.. sejak2 aktif blogging.. fiza ni wartawan karya utusan.. dia nak share cerita kehamilan dan kelahiran ilham syakir.. saya pun on jek.. tak ada masalah untuk saya berkongsi cerita dengan…

Read More

Balik Kampung, Makan²

Minum Petang @ Pisang Goreng Rangup, Rengit

cerita ni dah berzaman.. tapi nak share juga tak peduli.. tempat makan best mesti share dengan kawan2.. biasa sama2 ternak babat.. masa ni kali terakhir balik kampung before terbesalin..   sebelum balik Gelang Patah.. singgah minum petang kat Rengit.. makan pisang goreng rangup yang sedap uolls..     glamour rupanya gerai ni kat Batu Pahat.. ramai gila orang.. tengok gambar…

Read More