First Try.. Burger Bakar No. 1 Bukit Indah

orang dah lama try..

tapi kami baru nak try..

dah lama terpanggil nak try..

tapi tak try2..

aehhhh apa da macam pantun “try” pulak πŸ˜‰

nahhhh..

ni burger bakar yang en.nazir belanja..

beli kat depan giant bukit indah masa buat spec hari tu..

ramai gila orang menunggu turn…

en.nazir je yang turun.. saya tunggu dalam kereta..

beli tapau bawak balik rumah..

kalau nak makan kat situ mahu huru hara dibuatnya..

tang mana yang sedap ni..

pelissssss.. pelissssss explain to me πŸ˜‰

matilah saya kena serang dengan penggemar burger bako..

πŸ˜‰

ni tak silapnya double cheese..

saya nak burger daging tapi dah habis pulak..

dapatlah ayam..

tu yang tak feel agaknya makan..

cehhhhh..alasan! πŸ™‚

map nak ke Burger Bakar No. 1

credit map:Β http://sariyusa.blogspot.com

next time try tempat lain pulak..

tapi yang ni ok la juga..

daging dia kusss semangat tebal gitu..

kata en.nazir diproses sendiri..

dia duk membelek stall yang ramai orang tu..

sambil berbual dengan sorang cina ni..

cina tu pun first time datang..

dia pun pelik kenapa orang ramai sangat beli..

tu yang dia nak cuba sekali.. πŸ™‚

ok, stop merapu..

babai πŸ™‚

p/s ummi ilham yang jakun.. belek2 kenapa burger bako ni tak ada pun kena cucuk2 kat tengah macam gambar2 burger bako orang lain makan.. sekali baru terperasan.. kan ko tapau burger tu hernee, macamana dia nak letak cucuk2..ngeh2~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *