Corong Ajaib Tertinggal :-P

29/12/2011

image

Ooooemmmmjiiii!!!!

Terkejut beruk kejap tadi bila nak mengepam sesi pertama kat office tengok ‘corong ajaib’ saya tak ada. Adushhhh.. Sah lagi sahih, konfem tertinggal kat rumah sebab masa kemas2 beg sekolah saya ni saya keluarkan corong2 tu dan lupa masukkan semula. Dalam hati dah nekad nak marmet walaupun tak terer.

Saya sms En. Nazir, bagitau corong tertinggal dan dia offer diri nak hantar kat office. Alhamdulillah.. Nasib baik En. Nazir cuti dan ada di rumah bergegas dia ke office tadi. Thanks ye En. Nazir..sayang lebihhh 😉

Pstttt.. Nantikan entry pukul 7pm ada benda yang saya nak share pasal Breastfeeding.. Stay tuned 🙂

Posted from WordPress for Android

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: