Colleagues

Testing Camera Baru Department :)

Hahahaha.. digital camera baru sampai semalam model Canon Digital Ixus 115HS (bukan Hernee Samshudin), 12 megapixel. Kamera ni berguna untuk  apa2 aktiviti or event. Kamera lama dah pass kat HSE Department, maklumlah kami share boss yang sama 🙂

Sebelum digunakan haruslah dirasmikan dulu ye tak. Jadi semalam tanpa pengetahuan boss, kitorang pun melaram sekejap.

Tengok budak comel kat bawah ni, kan main lagi dengan gaya ‘peace’ dia tu. Ariff Syazwan anak Capt. Akashah, dua hari ni jadi staff terbaru Marine Services Department hehehe. Asyik kena kacau je.

 

Boss baru.. report duty on 1 June 2011 😉

 

Abaikan si tudung pink kat depan tu.. kesian yang kat belakang tu..

 

Kawan bergaduh kat opis.. 🙂

Not bad la kamera ni. Sesuai untuk penggunaan office tak payah le sampai beli yang gempak2 kan. Canon yang ni pun dah cukup ok dah rasanya. Ok, stop membebel meh kita sambung kerja.

 

Yang benar,

Saya yang sedang mengular sebab zzzzzzz.. ooppsss! 😉

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

2 thoughts on “Testing Camera Baru Department :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *