Kenangan mengusik jiwa :-p

Akrab PersahabatanSesegar hijau daunan Begitulah kita diibaratkan Tiada siapa yang bisa memisahkan kita Antara kita semua Seerat simpulan yang tidak terbuka Seteguh langit tinggi menongkah dunia Kita mengharung badai atas nama Kasih insan bersaudara Buang yang keruh ambil yang jernih Dendam hasad dengki mestilah dijauhi Marilah contohilah Rasullulah Di dalam bersahabat Ukhuwah dan mahabbah kita […]

Kenapa saya xde mood

Kenapa saya xde mood nak wat keje.. huhuhu~ saya pun xtau la.. malas yaang amat nie.. tunggu masa nak balik je..tapi kat luar tu hujan lebat gile..payung lak tinggal dalam kereta..cmane nie? tiba2 saya dpt idea kenapa saya jadi pemalas petang nie.. maybe because of..syyyyyyhhhh.. jangan bagitau sape2 tau.. because my boss is on leave […]

Rumah Saya

Rumah lame saya..yang sekarang nie hanya tinggal tiang2 batu yang penuh dengan semak samun.. Nie la rumah saya asal saya..sekarang nie pejam celik pejam dah 4 tahun saya n family pindah ke rumah baru kat Taman Desa Paya Mengkuang nie..semenjak tahun 2004..tu pun sebab kerajaan dah ambik tanah arwah atuk untuk projek pembinaan Pelabuhan Tanjung […]

Another blog

Hari nie saya cube create 1 lagi blog khas bagi saya nak meluahkan dan menceritakan experinece sepanjang tempoh kehamilan..walaupun rasenye terlalu awal..tapi saya x peduli coz saya wat pun untuk diri sendiri, suami n zuriat2 yang akan dtg.. (wahhh..cam ramai jek..hehehe~) kalau dah Allah bagi rezeki banyak ape salahnye..hehehe..nak bagi dorang bace bile dah besar […]

Hatiku yang berbunga2

Hai I’m back.. ;p Saya tengah kekenyangan nie..mane taknye..tadi lunch hour sempat balik ke rumah sekejap..adik call bagitau yang mak wat sup tulang lembu qurban semalam..oleh kerana rase terliur yang amat maka saya pun membalikkan diri ke rumah..hehehe.. (semakin kuat makan saya nampaknye) Malam SabtuEmm..sekarang saya nak update aktiviti saya sepanjang tempoh bercuti..(cam la cuti […]

Selamat Hari Raya Aidiladha

Selamat Hari Raya Aidiladha untuk semua.. so esok sampai ari Isnin marilah kite bersama2 bercuti..yahoo.. Aku ari nie boleh tahan gak bz nye..almaklum la ari Jumaat..ari last menyiapkan keje2..tapi ade gak yang aku terpending nie..kira halal je la yek..huhu~ ari selasa nanti aku siapkan ler.. Tadi lunch aku balik umah coz ari nie hubby dah […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!