Super Happy!!!

12/11/2008
Ye ye o je tajuk aku nie..xkisah la..yg pnting ari nie aku happy sgt2..bukn psl keje tau..psl lain..hehehehe..ari nie tepat kul 5.30pm jgn tnye kat mane aku brade..hehehe..smstinye bukan kat ofis..aku nak balik awal ari nie..my MR. N ari nie keje shift malam..x tgamak aku nak wat OT..hehehe..lagipun dah 2 ari x jumpe..hehehehe..Harap2 aku bsabo menanti detik2 nak balik nie..hehehe..(mlampau btul aku nie ek)
Ari nie aku bleh plak xde idea nk update blog X-BCA tu..esok masih ade kn..hehehe..en.unta siam pun snyap je ari nie..die x keje kot..klau x pagi2 die dh menjerit..pelik gak aku..mane gi c taik unta nie..hehehe..suko ati ekau la taik unta..
Ahhhh..jgn buang mase..wat keje cpat..pastikn aku x ujud lagi kat ofis kul 5.30pm nie..hahahaha
Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: