Lemau sket

Ari nie x bpe bsmangat nk update my blog..juz view blog2 org lain jek..tngok ler dh kul bpe aku bru thegeh2 nk mnaip..hehehe..Ptang nie blik keje je aku dh ade plan dlm otak.. >>update utk plan semlm: Mangsa tukang teman..Liz.. 1) nak g Season Perling jap..nk tempah kek utk hntaran.. >>> hehehe..aku survey kt Season […]

Syahdunye

Ayah Ibu – Rabbani Ayah ibu ampunilah dosa kami semua Ayah ibu doakan kami dunia dan akhirat Dari kecil sehingga dewasa Kau menyayang dan sering memanja Menanam iman menyemaikan taqwa Mengajar kami muliakan agama Ayah ibu berkorban jiwa berkorban harta Ayah ibu semoga Allah tinggikan darjatmu Sebelum nyawa meninggalkan jasad Sebelum suria terbitnya di barat […]

Shah Rukh Khan dapat Datuk

MELAKA 10 Okt. – Pelakon Bollywood, Shah Rukh Khan merupakan antara penerima Darjah Mulia Seri Melaka (DMSM) sempena hari jadi Yang Dipertua Negeri, Tun Mohd. Khalil Yaakob ke-70, esok.Penganugerahan itu menjadikan Shah Rukh Khan, yang dilahirkan di New Delhi pada 2 November 1965, artis Bollywood pertama ber gelar Datuk.Beliau yang terkenal menerusi filem Kuch Kuch […]

SELF REMINDER!!!

Malam nie nak tngok movie “Ayat2 Cinta” kat tv3 kul 9pm..(dh siap set alarm dh nie..hehehe) cam best jek..will update in the next post..org lain dh puas hfl jln cite n script tp aku bru nk tngok..hehehe..maklum ler aku mane pnah gi tngok wayang..sian ek..hehehehe Ari nie birthday ayah yg ke 49 thun..uiksss..dah tua gak […]

Aku & Ubat2ku.. :-)

At last aku gi gak klinik semlm..tu pun sbab dh kna bebel bratus kali ngn mak n tunang aku..mcm2 dorg tkutkn aku..(nak ke sanding mate sepet..nak ke mase snding nti demam..nak ke tu..nak ke nie..bla..bla..bla..)klau x maybe x g lg tu..hehehe..lg pun mmg dh xthn sgt rasenye..doc kate aku alah pd air-cond..habuk..n die tnye whether […]

X sihat lagi..

urmm..ntah ler nape ngn aku nie..nk d katekn ari2 aku selsema..maybe kna resdung kot..pe pun ptang nie aku msti gi klinik tkut lak kang blarutan..dh tinggl bpe ari je lg..ngn mate nie yg x ok lg..nti bsanding mate bngkak sblah..hehehehe baru jap nie adik aku bgtau yg ade org nk sabotaj bisnes ayah aku..hermmm..sabo je […]