Tag: Team JDT Blogger

JDT Blogger 1st Meetup – 2018

Cerita Sabtu, dalam kesibukan di rumah hujung minggu sempat juga Ummi luangkan masa bersama rakan-rakan JDT Blogger. Setelah berbulan-bulan mencari tarikh sesuai untuk 1st meetup, akhirnya menjadi juga walaupun tak ramai yang hadir. Almaklumlah masing-masin ada komitmen sendiri. Siapa yang sempat je lah yang muncul. Lepas tu boleh je sambung borak dan bincang dalam group

Sesi Wefie Bersama JDT Blogger

Koleksi gambar bersama team JDT Blogger yang hadir masa Potluck JDT Blogger yang lepas. Blogger Nona yang manis. Tapi dia bukan kuih nona manis tu hehe. Nona geng Syamil, berlesung pipit lekuk di pipi. Jom skodeng blog Nona – LIFE WITH LOVE banyak perkongsian di sana. Nona masoh single tapi tak pasti available ke tak hehe.  Blogger

TQ Geng-geng JDT Blogger

Thanks korang sebab memeriahkan instagram akak @herneenazir di hari Ahad hehehe. Berderet-deret korang boom IG akak kan. Kalaulah korang boom dengan bom betul dah bersepai dah akak jadi arwah hahaha. Petang ni pula Mama Maszull serang post akak di JDT Blogger Group. Wahhhh tanjat gegirl tetiba ada notification banyak berderet. Rupanya Mama tengah skodeng. TQ

31 Days Challenge by JDT Blogger

Teaser.. Dijemput buat semua blogger boleh join challenge ini.. blogger boleh buat di blog update entry.. dan boleh juga share di ig link ke fb beserta hashtag di gambar Buat bukan blogger jangan risau boleh join juga update gambar di fb/ig serta caption mengikut tajuk diberikan nanti… beserta hashtag di gambar Nantikan tajuk2 yang bakal
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!