YOUTH® Skin Care | Produk Penjagaan Kulit Terbaru Dari Shaklee

YOUTH® Skin Care.png

RANGKAIAN PENJAGAAN KULIT YOUTH

Rangkaian penjagaan kulit YOUTH direka untuk memastikan dunia sekeliling melihat anda seperti bagaimana anda melihat diri sendiri dengan memperbaharui sel-sel kulit anda supaya bertindak lebih muda. Janji kami ialah rangkaian penjagaan kulit YOUTH bukan sahaja menambah baik kesihatan kulit anda secara dramatik malah dijamin mampu mengubah usia kulit anda kembali muda.

Kami tahu bahawa YOUTH akan mengubah bagaimana anda melihat diri sendiri, tetapi bagaimana kami buktikan bahawa kulit anda sememangnya menjadi lebih muda? Dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia. Indeks Usia Kulit mengukur tanda-tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

Jom saksikan video pegenalan YOUTH Skincare.

KEPUTUSAN KLINIKAL TANPA KOMPROMI

Kami telah membuktikan bahawa anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk keberkesanannya.

Produk YOUTH adalah:

 • 100% vegan
 • Hipoalergenik
 • Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan lian pori)
 • Diuji oleh ahli dermatologi
 • Diuji oleh ahli oftalmologi

Senarai komprehensif “Bebas Dari” kami mengandungi lebih dari 1,500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh dipersoalkan yang anda tidak akan dapati di dalam mana-mana produk YOUTH.

100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda.

2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda.

Dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia, Indeks Usia Kulit mengukur penampilan tanda-tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

Kedutan Kulit — Saiz Pori — Tona Kulit — Keanjalan — Tekstur Kulit — Hiperpigmentasi — Seri Kulit — Kekenduran

KUASA BOTANIKAL 

Asas kepada kulit cantik dan kelihatan muda adalah pembaharuan sel. Kulit yang muda melakukan ini dengan mudah. Apabila umur meningkat, pembaharuan sel menjadi perlahan dan kurang menghasilkan kolagen serta elastin. Tidak seperti penjagaan kulit biasa, teknologi canggih kami menangani penuaan bukan sahaja pada permukaan kulit malah menyasarkan pada peringkat sel kulit anda. Kami melakukannya dengan menggunakan YOUTH Complex yang dalam proses paten, dengan mengaktifkan protein Youth untuk menjana sel menghasilkan lebih kolagen dan elastin, membantu kulit anda bertindak lebih muda, supaya anda Kekal Muda, Jelita.

5 RAMUAN UTAMA YANG TERDAPAT DALAM YOUTH

 • MUSCADINE GRAPE – Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses paten melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
 • LOTUS JAPONICUS – YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus mengaktifkan protein Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract yang membersihkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.
 • APPLE STEM CELL EXTRACT – Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit keliahtan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.
 • SCHINSANDRA SHINENSIS FRUIT EXTRACT – Secara tradisionalnya herba digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schincasandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan anti oksida.
 • VITAL REPAIR+® COMPLEX -Vital Repair+® Complex yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

PENJAGAAN KULIT YOUTH

Rangkaian penjagaan kulit YOUTH direka untuk bekerjasama memberikan keputusan yang luar biasa. Setiap produk di dalam rejimen ini dihasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol untuk memberikan manfaat rawatan. Setiap produk dalam rejimen ini adalah untuk penggunaan selama 60 hari.

 • Untuk kulit kelihatan lebih muda
 • Memperbaharui tekstur kulit
 • Menaikkan seri wajah
 • Mengurangkan kedutan wajah
 • Menegangkan

YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser.png

LUMINOUS GEL CLEANSER (125 ml)

3 dalam 1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ii mengggabungkan campuran vitaminyang dipaten danpolifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya.

Bahan-bahan Utama:

Vital Repair+® Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Esktrak Alga Hijau yang menghaluskan.

 

YOUTH® Perfecting Skin Toner

PERFECTING SKIN TONER (117 ml)

Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar dan tunjukkan kepada dunia, diri andayang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama campuran vitamin penting, polifenol dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama:

Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Esktrak Alga Hijau yang meremajakan.

YOUTH® Activating Serum

YOUTH ACTIVATING SERUM (30 ml)

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharua sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

Bahan-bahan Utama:

YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul.

YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50

AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50 (50 ml)

Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan nutrien botani melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama:

SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract.

**Disclaimer: Gambar adalah Age Defense Moisturizer SPF 30 keluaran USA. Untuk keluaran Malaysia Age Defense Moisturizer SPF 50 sesuai dengan cuaca di negara kita.

YOUTH® Advanced Renewal Night Cream

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT (50 ml)

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu meransang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin dan cerah.

Bahan-bahan Utama:

Vital Repair+® Complex, Schinsandra Chinensis, Lotus Japonicus.

YOUTH® Radiance C+E

RADIANCE C+E (60 KAPSUL)

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama:

20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi untuk penggunaan selama 60 hari.

*** Credit info: Shaklee Malaysia

UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN:
SMS/ WHATSAPP/TELEGRAM
📲
 
HERNEE| 014-6106331

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *