Category: Keywords

“Salah Ke Jadi Gemok”

Syahdu hati Ummi baca keyword hari ni hahaha. Ketawa dalam tangisan kejap. “Salah Ke Jadi Gemok” Harap bersabar ya dik non. Tak salah pun jadi gemok. Awak jangan sentap-sentap tau. Buat relax je. Ummi pun sejak menggemuk ni ramai je orang bagi statement menyayat hati hahaha. Gemuk salah, kurus salah. Kita tenang-tenang je. Marilah kita

Kalau Sosilawati Hilang.. Confirmlah Dengan Hidung2 Dia Pun Sama Hilang.. Ye Tak?

Saja check keyword Nuffnang, tiba2 ada orang mencari “HIDUNG SOSILAWATI HILANG” lawak apakah yang orang ni nak buat saat2 polis tengah menjejaki kehilangan. Kalau dah Sosilawati hilang confirmlah dengan hidung2 dia sekali hilang, betul tak? Nah.. baca je lah yang saya copy paste dari Utusan Malaysia Online ni.. 🙂 Kereta Sosilawati, peguam ditemui Oleh ZAINAL

Malang Nasibmu Wahai Rafiqin Darwisy.. Ada Orang Doakan Kamu Meninggal Dunia..

Sedang orang lain sibuk bercerita mengenai Rafiqin Darwisy yang mencari publisiti murahan tu, saya hanya membaca sahaja. Tak berminat nak mengulas lebih lanjut. Dalam hati ada la juga rasa geram dekat budak hingusan tu.  Masa saya duk menjengah keywords tadi, terjumpalah  keyword ni, “rafiqin darwisyi” dan “rafiqin darwisy meninggal dunia”. Rasanya ni balasan dari kerja

Saya Dah Tahu.. Walaupun Lambat ;p

yang duk meng’google’ review bilik ahmad berdaki tu rupanya trilogi komedi yang baru saja dipentaskan di KLPac. nasib baik siti yang beritahu semalam. terus je saya cari info nya. nasib baik tak sambung gelakkan si ahmad yang berdaki ni, ada pulak nanti saya kena saman dengan pengarahnya;p mintak maap ye tuan pengarah (macamlah dia baca

Review Bilik Ahmad Berdaki

setahu dan seingat saya, saya hanya buat foods review saja. tapi yang ni, dia cari “review bilik ahmad berdaki”. nak gelak je rasanya. cuba fikir dia nak cari apa? samada nak cari bilik si ahmad yang berdaki atau dengan kata lainnya bilik dia yang selekeh, tak kemas, selebet etc.. atau dia nak cari bilik si
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!