Mi Sedaap™ Mi Goreng Kegemaran Malaysia Mengangkat  Perisa Ikonik Ke Tahap Lebih Unggul 

Food

Mi Sedaap™, Mi Goreng Kegemaran Malaysia Mengangkat  Perisa Ikonik Ke Tahap Lebih Unggul  | Mi SedaapTM Memperkenalkan Mi SedaapTM Mi Goreng Ayam Bakar Limau, dihadirkan bersama Kriuk Kriuk® Daun Limau yang istimewa.

Hampir semua rakyat Malaysia menggemari mi segera. Kita tidak  sekali-kali dapat menolak keinginan untuk menikmati satu hidangan besar mi segera, tidak mengira  masa. Untuk membawa perisa ikonik ini ke tahap yang lebih unggul, mi goreng nombor satu di  Malaysia, Mi SedaapTM telah memperkenalkan perisa baharu Mi Goreng: Mi SedaapTM Mi Goreng  Ayam Bakar Limau.  

Perisa yang inovatif ini diinspirasikan oleh sajian ayam bakar yang wangi dengan sambal pedas-pedas  masamnya, yang tersedia di dalam bentuk mi segera. 

Mi Sedaap™ Mi Goreng Kegemaran Malaysia Mengangkat  Perisa Ikonik Ke Tahap Lebih Unggul 

“Ayam bakar merupakan sajian tempatan paling popular yang ditemukan di seluruh kepulauan Melayu,  yang merupakan syurga kepada pelbagai sajian tradisional. Apa yang menarik tentang ayam bakar kami  ialah resipi ini menggabungkan adunan rempah ratus yang membangkitkan aroma limau yang segar,  digandingkan dengan sambal pedas masam yang memikat cita rasa dan selera anda. Kami berbesar hati  untuk memperkenalkan interpretasi inovatif ini sebagai penambahan terkini kepada senarai perisa kami  yang membangkitkan selera. Mi SedaapTM Mi Goreng Ayam Bakar Limau juga dilengkapi Kriuk 

Kriuk® Daun Limau kami yang terkenal, yang disalut dengan rasa limau yang segar, untuk ditaburkan sebagai hiasan,” jelas Kam Ai Nee, Ketua Pemasaran Gentle Supreme Sdn Bhd. 

Sebagai salah satu jenama terkemuka dalam pasaran mi segera selama lebih 19 tahun, visi kami adalah  untuk menghasilkan produk berkualiti kerana kami percaya bahawa perkara yang terbaik dalam  kehidupan boleh dinikmati oleh semua. Dengan memperkenalkan Mi SedaapTM Mi Goreng Ayam Bakar  Limau, rakyat Malaysia lebih mudah untuk menikmati sajian legenda ini.  

Kilang Mi Sedaap diperakukan dengan Pensijilan ISO 22000 bagi Piawaian Antarabangsa untuk  Pengurusan Keselamatan Makanan dan Pensijilan ISO 9001 bagi Piawaian Antarabangsa untuk Sistem  Pengurusan Kualiti. Kami mempunyai pelbagai produk yang telah dinikmati oleh ramai pengguna di  lebih 30 buah negara termasuklah Malaysia, selama lebih dari sedekad. Kesemua produk kami  memenuhi tahap piawaian pengeluaran yang dikawal rapi, dan dihasilkan dibawah piawaian pengeluaran  dan penyeliaan yang ketat, selain memenuhi piawaian keselamatan makanan di sepanjang rantaian  bekalan. Oleh itu, produk Mi SedaapTM adalah selamat dan sentiasa sedaap!  

Mi Sedaap™ Mi Goreng Kegemaran Malaysia Mengangkat  Perisa Ikonik Ke Tahap Lebih Unggul 

Mi SedaapTM Mi Goreng Ayam Bakar Limau kini tersedia dalam paket 89g x 5 di semua pasar raya  terkemuka di seluruh negara.  

Facebook Mi Sedaap >> https://www.facebook.com/MiSedaapMalaysia/

Baca juga: Garrett Popcorn Shops Kini Dibuka Di AEON Mall Tebrau City

Loading

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!