2 responses

  1. sheila
    06/12/2019

    Sedihkan bila boss yang baik nak resign tinggalkan kita. Ammi pernah rasa situasi ni..mmg nangis mcm air terjun mata ni…tp mujurlah seminggu lepas dia tender resignation dia offer ammi untuk kerja dgn dia ditempat baru. Jawapannya…of course ammi terima sbb gaji ok, nak-nak dah tau cara kerja boss ammi ni camna.

    Reply

    • Hernee Nazir
      11/12/2019

      tu lah masa dpt tahu 1st dia nak resign kita tgh sarat pregnant.. ternangis kuat pulak kat opis..sedih wooo.. dah mcm bapak dah capt hj ni..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
mobile desktop