Sayonara Capt. Hj. Shaharuddin

Sayonara Capt. Hj. Shaharuddin

Sayonara Capt. Hj. Shaharuddin | Assalamu’alaikum. Cerita 20 November 2019, last day Ummi’s ex-boss di PTP. Huhuhu.. sedih ok. Capt. Hj. Shaharuddin antara boss yang sangat sporting. Ceritanya dari sebelum Ummi bersalin lagi Capt. Hj. dah ada ura-ura nak resign. Tapi masih ditahan-tahan lagi hehe. Masa dapat tahu dia nak resign tu Ummi duk nangis sedih gila kot. Masa tu tengah membuyongkan Syahid dan ada event yang patutnya kami selesaikan. Manalah tak sedih uii boss yang baik nak resign. Tapi akhirnya bulan November dia resign juga. Siapalah Ummi nak menghalang.

Sedih dalam senyuman katanya. Mengelat bergambar selit belakang Capt. hahaha

Ini tak pastilah sedih ke takut ke sejuk hahaha.

Sorang-sorang dalam gambar yang jadi wallpaper ni left PTP. Ummi? Selagi diperlukan di PTP, kerja je la kot sampai pencen.

Last but not least, kenangan dengan Capt. Hj. Thanks Capt. for everthing. Thanks jadi boss yang baik. Thanks atas segala tunjuk ajar selama menjadi boss saya. Banyak ilmu dikongsi maklumlah Ummi ni bukan background technical, banyak kena belajar dari boss yang berpengalaman. Dapat boss tak kedekut ilmu ni satu anugerah. Akhirnya tamatlah sudah perkhidmatan Capt. Hj. Shaharuddin sebagai Pilot PTP. Semoga Allah membalas segala kebaikan Capt. sekeluarga.

Sayonara Capt!

85 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

2 thoughts on “Sayonara Capt. Hj. Shaharuddin

  1. Sedihkan bila boss yang baik nak resign tinggalkan kita. Ammi pernah rasa situasi ni..mmg nangis mcm air terjun mata ni…tp mujurlah seminggu lepas dia tender resignation dia offer ammi untuk kerja dgn dia ditempat baru. Jawapannya…of course ammi terima sbb gaji ok, nak-nak dah tau cara kerja boss ammi ni camna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!